Plodnost in spočetje z Joni parnimi kopelmi

Spočeti sva se trudila vsaj dve leti. Nekaj mesecev zelo pozorno in načrtovano s pomočjo merjenja bazalne temperature, spremljanjem izcedka in aplikacijami, ki merijo ovulacijo. Večino časa pa malce bolj sproščeno in lahkotno, vendar dejstvo je, da sva se vedno ljubila brez kakršnekoli zaščite. In razen krasnih orgazmov in občutka ljubeče izpolnjenosti, se ni zgodilo nič drugega, razen, da sem čez 14 dni spet zakrvavela….

Takšne in podobne zgodbe slišim pogosto.

Vzroki neplodnosti so mnogi. Ko pa čutiš, da je med vama s partnerjem vse ok, se ljubita in sta sproščena, brez skrbi, stresa in napetosti, ko v življenju vse teče tako kot je prav, spočeti pa še vedno ne gre…. je lahko vzrok tudi fizična prepreka zaradi neustreznega čiščenja ob menstruacijah in »stari ostanki« krvi in sluzi, ki preprečujejo oplojenemu jajčecu, da se ugnezdi.

Na spodjem posnetku lahko slišite več o tem vzroku in kako ga odpraviti:

Kdaj imamo največ možnosti za spočetje?

Največ možnosti za naravno spočetje imamo takrat, ko je naš menstrualni ciklus normalen in so rodila čista in pretočna. Znak za te pogoje bo menstruacija, ki bo trajala 4 dni lepe sveže rdeče krvi, brez krčev, bolečin, strdkov in krpic krvi. To je znak, da so maternične stene in jajcevodi prehodni in pretočni in pripravljeni na oploditev in usidranje oplojenega jajčeca.

Pri tem pa joni parne kopeli naravnost blestijo!

Parne kopeli spodbujajo cirkulacijo krvi in kri povabijo tja, kjer je najbolj potrebovana – v rodila! Maternica se ustrezno segreje, sprosti in lahko sproti izloča vse zatrdline, strdke, staro kri in sluz za še bolj učinkovito čiščenje med menstruacijo.

Parne kopeli z ustreznimi zelišči naravnajo vaš ciklus in ga naredijo spet naravnega!

Katera zeliščna mešanica bo naravnala moj menstrualni ciklus in mi omogočila naravno spočetje?

Če so tvoji ciklusi dolgi 28 dni in več, je zate najprimernejša Očiščevalna mešanica zelišč, če so kratki 27 dni ali manj pa Nežna zeliščna mešanica. Da bi ugotovila najustreznejšo zeliščno mešanico zase, prisluhni naslednjemu posnetku:


Ali pa izpolni vprašalnik na tej povezavi:

https://form.jotformeu.com/91035658429362

Individualne tretmaje bomo spet začeli izvajati po preteku omejitvve druženja zaradi coronavirusa. Za analizo ciklusa in izbor zelišč sem z vas dosegljiva na Skype svetovanjih. Kontaktirate me lahko na spodnjih kontaktih:

info@essenceofyin.com, 041 654 544

Ostanite zdrave, zadovoljne in imejte se rade!

<3

Manja